Play Video

Sjusjoen, Norra (4.-11. detsember 2024)

Juba 6. korda seame talvehooaja eel suusad Norramaa poole. Oleme käinud Sjusjoenis, Beitostolenis, Hafjellis ja Skeikampenis. Seekord sai valik Sjusjoeni kasuks tehtud paari lihtsa asjaolu tõttu, millest kohe ka juttu teeme:

Ehk siis mõned olulisemad detailid laagri kohta…

AEG ja KOHT:  4. – 11. detsember;  Sjusjoen, Norra  (7 ööd kohapeal)
Sjusjoen on lähim “garanteeritud lumega” külake Lillehammerile ja seda läbib ka Birkebeineri maraton.

TRANSPORT: Osalejad liiguvad laagrisse lennukiga Tallinnast Oslosse (sobib ka Riia-Oslo). Lennupileti broneerib igaüks ise, see ei sisaldu laagri hinnas. Lendude info, millele transfeeri pakume leiad kui allapoole kerid. Oslo lennujaamas on laagri korraldajad bussidega laagrilisi juba tervitamas. Laagri lõpus viiakse kõik jälle kenasti lennujaama.

MAJUTUS: Hetkel on broneeritud 15-kohaline majake kohe Sjusjoeni murdmaastaadioni vahetus läheduses. Majakeses on kõik mugavused, kaasa arvatud saun 🙂

TOITLUSTUS: Laagripaketi sisse kuulub 3x päevas toitlustus Liivimaa parimate kodukokkade poolt. Peale Masterchef hooaja kordussaadete vaatamist on taaskord oodata tõelisi gurmeeüllatusi.

TREENINGUD ja VARUSTUS: Püüame maksimaalselt veeta aega suuskadel. Pole vahet, kas oled päris algaja või juba natuke oskajam suusataja – laager ei lõppe enne kui kõigil on suusatehnika päris selgeks saanud. Lillehammeri piirkonnas on üle 400km katkematut suusarada, seega maalilistes Norra mägedes matkamiseks meile kindlasti piisab. Osalejate suusavarustuse kogume kokku mõned päevad enne laagri algust ja viime kohale mööda maad-merd. Kui suusavarustusest on mõni detail puudu, siis aitame selle komplekteerida. Piirkonna kõrgus merepinnast varieerub 800-1200m vahel. 

VABA AEG / LISAD:  Oleme laagri kuupäevad sünkroniseerinud FIS kalendriga, seega oleme õigel ajal õiges kohas, et külastada Lillehammeris toimuvat murdmaa- ja kahevõistluse MK etappi, kus kaasa elada Eesti ja ka muu maailma tippudele. Lisaks külastame ka turistikombel Lillehammerit ja oleme valmis igasugusteks üllatusteks.

REGISTREERIMINE: Lumelaagri osalejate piirarv on hetkel 12 inimest (+korraldustiim). Meeletu tungi korral oleme valmis otsima lisamajutust või vahetama olemasoleva majutuse suurema vastu. Registreerimine toimub sellel samal lehel oleva vormi kaudu. Kui oled oma andmed ära sisestanud, suunatakse sind otse meie e-poodi, kus saad kohe kas terve laagri summa või siis esimese osamakse laagrist tasuda. Laagrikoha broneerimistasu on 100€ (ilma väga veenva põhjuseta seda ei tagastata!)

MUU: Laagri täpsema ajagraafiku, treeningplaani jms info saadame laagris osalejatele juba vahetult enne laagri algust.

Laagri hind klubiliikmele: 825€ (1050€ mitte liikmele)
Hinna sees kõik, millest ülal juttu oli, välja arvatud lennupiletid 

Lennuinfo

Need on lennud (lennuajad), millele tuleme Oslosse vastu ja millele laagri lõppedes kõik osalejad lennujaama viime. 
Võimalik on broneerida endale ka muid lendusid, aga siis tuleb arvestada lisaks rongisõiduga Lillehammerisse.

Lennuinfo

See on meie arvates parim lahendus Itaaliasse lendamiseks (otselennud):

Cavalese, Itaalia (21.-28. jaanuar 2025)

AEG ja KOHT:  21. – 28. jaanuar, Cavalese küla (org), Itaalia (7 ööd)
Cavalese külakeses toimub oi-oi kui palju. Seal asub maailma ühe populaarsema suusamaratoni “Marcialonga” finišipaik, seal on toimunud MK etappe ja MM võistlusi suusatamises ning mis võib-olla, et peamine – seal toimuvad ka Milano-Cortina Olümpiamängude suusavõistlused 2026 aasta talvel. Just seda kõike me plaanimegi minna sisse hingama ja oma käe-jalaga katsuma.

TRANSPORT: Kõik reisulised liiguvad Itaalia poole lennukiga, kogu varustuse võtame samuti lennukisse kaasa. Lennujaamast rendime autod ja sõidame sihtkohta – seega on meil kasutada liikumisvahendid terveks perioodiks. Renditud autod ja sellega seonduvad kulud on paketihinnas, lennupiletid broneerib iga osaleja iseseisvalt.

MAJUTUS: Reisisellidele on hetkel broneeritud 12 kohta aparthotellis (kõigi mugavuste ja viledega korterid 4-le). Eraldi lisaks on üks tubake ka reisikorraldajatel. Majutus asub Cavalese keskuses, Marcialonga finišijoonest 1,5km kaugusel.

TOITLUSTUS: Majutuspaketis on rikkalik hommikusöök (see sisaldub ka laagrihinnas). Olenevalt päevaplaanidest sööme ülejäänud toidukorrad kohalikes restoranides või koduselt – ühiselt või korterite kaupa. Selle tarbeks on igal osalejal kaasas rahakott kohaliku rahaga või plastikuga.

TREENINGUD ja VARUSTUS: Loomulikult pakime kaasa suusavarustuse. Kogu org on tihedalt kaetud suusaradadega, vaated on lummavad ja jaanuaripäike soojendab otsaesist. Mõistlik on kotti panna kaasa ka päikeseprillid 🙂 Trenni teeb igaüks vastavalt oma soovidele ja vormile. Muidugi räägime ka korrektsest suusatehnikast, aga selleks ajaks võiks juba mõned sammud ka selged olla. 

VABA AEG / LISAD:  Reisi kuupäevade sisse jääb nii Marcialonga suusamaraton (26.01) kui Antholz-Anterselva laskesuusatamise MK-etapp (23.-26.01) Mõlemaid üritusi on võimalik külastada ja lepime need pisikesed detailid jooksvalt juba kokku reisil osalejatega. Kellel on huvi Marcialongal osaleda, siis sinna võite julgelt ennast registreerida – see on lihtsalt nii lähedal. Laskesuusatamise MK-etapile saab piletid väga mõistlikel tingimustel osta ka staadioniväravast kohapeal.

REGISTREERIMINE: Itaalia laagri osalejate piirarv on 12 inimest (+korraldustiim). Registreerimine toimub sellel samal lehel oleva vormi kaudu. Kui oled oma andmed ära sisestanud, suunatakse sind otse meie e-poodi, kus saad kohe kas terve laagri summa või siis esimese osamakse laagrist tasuda. Laagrikoha broneerimistasu on 100€ (ilma väga veenva põhjuseta seda ei tagastata!)

Laagri hind: 950€ klubiliikmele (1200€ mitte liikmele)
Hinna sees ainult hommikusöögid, hinnas ei sisaldu ka lennupileteid 

Mallorca, Hispaania (25. aprill - 4. mai 2025)

AEG ja KOHT:  25. aprill – 4. mai, Port d’Alcudia, Mallorca, Hispaania
Muu info täieneb…

TRANSPORT: Lennuk-rendiauto-jalgratas

MAJUTUS: Privaatne villa otse mere ääres on broneeritud!

TOITLUSTUS: Gurmeeroad villas ja piirkonna parimates restodes

TREENINGUD ja VARUSTUS: Suuski pole vaja, jalgrattad rendime kohapealt, reketid, golfikepid, ujumisprillid saame samuti kohapealt. Reis saab olema maksimaalselt mitmekülgne ja aktiivsetest tegevustest tulvil.

VABA AEG / LISAD:  Päike

REGISTREERIMINE: Osalejate piirarv on kõigest 8 inimest (+korraldustiim). Registreerimine toimub sellel samal lehel oleva vormi kaudu. Kui oled oma andmed ära sisestanud, suunatakse sind otse meie e-poodi, kus saad kohe kas terve laagri summa või siis esimese osamakse laagrist tasuda. Laagrikoha broneerimistasu on 100€ (ilma väga veenva põhjuseta seda ei tagastata!)

Laagri hind: 950€ klubiliikmele (1200€ mitte liikmele)
Hinna sees hommikusöögid, hinnas ei sisaldu lennupileteid

Lennuinfo

Otsisime taas välja mõnusalt soodsa lennulahenduse:

Välisreisidele registreerimine

Ankeedi kinnitamisel suunatakse sind automaatselt meie e-poodi. Seal saad tasuda kas terve reisi maksumuse või esimese osamakse. Koha broneerimiseks tuleb tasuda min. 100€. Reiside kogusummat võib tasuda osadena, hea oleks kui kõik osad saavad tasutud hiljemalt reisi alguseks. Registreerimise kohta tuleb automaatne kinnitus sinu e-mailile.
Keri üles
0
No products in the cart.